Reanimatie & AED cursus

Reanimatie & AED cursus
Bij onze vereniging kunt u naast een complete EHBO cursus ook alleen een Reanimatie & AED cursus volgen. In deze cursus leert u hoe te reanimeren, het bedienen van een AED en het doorgeven van een goede melding aan de meldkamer bij een reanimatie.
Deze cursus duurt slechts één avond van 3 uur en kost € 35,- .

In het seizoen 2020-2021 wordt bij voldoende aanmeldingen weer een nieuwe AED reanimatie cursus gehouden.

Wilt u zich aanmelden voor de Reanimatie & AED cursus, dat kan door het volgende document te downloaden en op te sturen naar contact@ehbodelutte.nl.

Reanimatie & AED herhalingscursus
Na het behalen van deze cursus kunt u Reanimatie & AED lid worden bij onze vereniging, kosten hiervoor zijn € 12,50 per jaar. Jaarlijks kunt u dan deelnemen aan de Reanimatie & AED cursussen die worden verzorgd door onze vereniging. U ontvangt van ons de data voor de herhalingscursussen waarvoor u zich kunt opgeven.

Ieder lid is zelf verantwoordelijk voor het volgen van de herhalingscursussen voor het verlengen en bijhouden van de Reanimatie & AED kennis. U dient minstens 1x per 2 seizoenen deel te nemen aan een herhalingscursus. De herhalingscursus duurt twee uur.

Wilt u zich inschrijven voor het Reanimatie & AED lidmaatschap, dat kan door het volgende document te downloaden en op te sturen naar contact@ehbodelutte.nl.